
Prof. Dr. Mehmet Sezai TAŞBAKAN
UYKU APNESİ, AKCİĞER ENFEKSİYONLARI (ZATÜRRE), TÜBERKÜLOZ (VEREM), ASTIM, KOAH (KRONİK BRONŞİT VE AMFİZEM), ÖKSÜRÜK, NEFES DARLIĞI. AKCİĞER HASTALIKLARINDA (KANSER, SARKOİDOZ) TANISAL İŞLEMLER (BRONKOSKOPİ, EBUS, ULTRASON) ALANLARINDA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLDİKTİKTEN SONRA GEREK GÖRÜLÜRSE TETKİK İÇİN HASTANEYE DAVET EDİLEBİLİRSİNİZ.
HASTALIĞINIZ İLE İLGİLİ EVRAĞINIZ VARSA, RANDEVUNUZ ÖNCESİ SİSTEME YÜKLEYİNİZ.
ÖNEMLİ NOT: AKCİĞER KANSERİ TEDAVİ TAKİBİ (KEMOTERAPİ) VE AKCİĞER SERTLEŞMESİ (FİBROZİSİ) İÇİN, İLGİ ALANLARI DIŞINDA KALDIĞINDAN DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLMEMEKTEDİR.

Dr. Öğr. Üyesi Özge ASLAN
Değerli Danışanım, randevu oluşturmadan önce lütfen bu yazıyı okuyunuz.
Değerli danışanım;
Bu platform, internet üzerinden sesli ve görüntülü olarak sağlık sorunlarınıza danışmanlık vermek üzere Hastanemizce tasarlanan bir sağlık hizmetidir.
Online yapacağımız bu danışmanlıktan sonra gerektiğinde tetkik için hastanemize çağrılabilirsiniz. Bu amaçla mesai saatleri içinde size uygun bir randevu oluşturulacaktır.
Yapacağımız görüşmenin verimli olması için:
Online yapacağımız bu danışmanlıktan sonra gerektiğinde tetkik için hastanemize çağrılabilirsiniz. Bu amaçla mesai saatleri içinde size uygun bir randevu oluşturulabilir.
Kliniğimizde hasta takip dosyanız mevcut ise Ege Üniversitesi protokol numarası ya da kimlik numaranızı randevu alırken sistemde not olarak yazınız.
Varsa istek belgenizi, başka merkezde yapılmış olan tetkiklerinizi (görüntüleme, patoloji raporu vb.) sisteme döküman yükle butonu ile yükleyebilirsiniz.
E-nabız sisteminizin hekim girişine açık olmasını sağlayınız.
Bir sorun yaşarsanız 0232 390 22 18 numarasından mamografi sekreterliği arayabilirsiniz.
Sağlık ve esenlik dileklerimle…

Doç. Dr. Ülküm Zafer DÖKÜMCÜ
Eğitim:
Orta öğrenim: Kadıköy Anadolu Lisesi, İstanbul
Yüksek öğrenim: Ege Üniversitesi, İzmir
Çocuk Cerrahisi İhtisası: Ege Üni.Tıp Fak. Çocuk Cerrahisi AD
Yurt dışı deneyim:
St James University-Leeds Teaching Hospital, İngiltere
Avrupa Çocuk Cerrahisi Diploması: 2016 (FEBPS)
Ana İlgi Alanı:
Çocuk Göğüs Cerrahisi, Nefes borusu, Akciğer, Diyafram, Göğüs duvarı, Yemek borusu, Reflü, Akalazya, Göğüs içi ve akciğer Tümörleri, Robotik cerrahi, Kapalı (Laparoskopi-Torakoskopi) ameliyat yöntemleri
Aktif Görevler:
Avrupa Çocuk Cerrahları Derneği Eğitim kurulu (Başkan)
Avrupa Çocuk Endoskopik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu (Üye)
Uluslararası Çocuk Endo-Cerrahlar Grubu Orta Doğu Bölümü Yönetim Kurulu (Üye)
Ulusal Çocuk Cerrahisi Derneği Eğitim kurulu (Üye)
İdari Görevler:
EÜTF Hastanesi Başhekim Yardımcısı (2020-2022)

Prof. Dr. Fahri Şahin
1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 1997 yılında Ege Üniversitesi İç Hastalıkları Kliniğinde asistanlığa başlamıştır. 2002 yılında iç hastalıkları uzmanı olup aynı fakültenin Hematoloji kliniğinde hematoloji yan dal eğitimine başlamış 2005 yılında hematoloji uzmanı olmuştur. Ekim 2005- Eylül 2006 tarihleri arasında askerlik hizmetini Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinin Hematoloji kliniğinde gerçekleştirmiştir. 2010 yılında Hematoloji Doçenti, 2018 yılında da Profesör olan Dr. Fahri Şahin Türk Hematoloji Derneği, Hematoloji Uzmanlık Derneği, Ege Hemofili Derneği, Aydın Hemofili Derneği, Klinik Araştırmalar Derneği, Ege Hematoloji Onkoloji Derneği, Ege Erişkin Hemofili Derneği, The European Association for Haemophilia and Allied Disorders (EAHAD), International PNH Interest Group üyesidir. Ege Erişkin Hemofili Derneği ve Ege Hematoloji Onkoloji Derneğinin kurucu üyelerinden olup halen Ege Erişkin Hemofili Derneğinin başkanlık görevini aktif olarak yürütmektedir. 2010 yılında Ege Bilim Teknoloji Topluluğu (EBİLTET) yönetim kurulu tarafından onursal üye olarak seçilmiştir. 2010 yılında Türk Hematoloji Derneği “Moleküler Hematoloji ve Sitogenetik Bilimsel Alt Komitesi” başkanlığına seçilen Dr Fahri Şahin, dört yıllık görevi süresince başarılı kurslar ve eğitim toplantıları düzenlemiştir.
2002, 2003 ve 2004 yıllarında Türk Hematoloji Derneği “Genç Araştırıcı” ödülü, 2004, 2007 ve 2008 de Ulusal Hematoloji Kongrelerinde “Bildiri Ödülleri”, 2009 yılında Türk Klinik Biyokimya Derneği, IX. Ulusal Klinik Biyokimya Kongresinde “En iyi Sözlü Bildiri Sunum Ödülü”, aynı yıl 4. Ulusal Hemaferez Kongresinde “Hemaferez Derneği Bilim Teşvik Ödülü” almıştır. 2012 yılında Türk Hematoloji Derneği tarafından ilk kez başlatılan Türk Kan Bilim Ağı (TÜRKBA) çalışmaları kapsamında yapılan ve yine ülkemizde ilk kez yapılan çok merkezli ve 1133 hastayı içeren KML çalışması ile TÜRKBA ödülü almıştır.
2022 yılı sonu itibari ile Ulusal ve uluslararası 134 makalesi yayınlanmıştır. 211’ i uluslararası kongrelerde olmak üzere toplam 524 tebliği yayınlanmıştır. 5’ i uluslararası olmak üzere toplam 20 kitap bölümü yazarlığı ve bir adet Kitap Editörlüğü vardır.
80’ nin üstünde Ulusal ve Uluslararası preklinik-klinik çalışmalarda hem yürütücü hem de yardımcı araştırıcı olarak görev almıştır.
2013 Yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde Erişkin Hemofili polikliniğini kurmuştur. Bu poliklinik ülkemizdeki ilk erişkin Hemofili Polikliniği olup diğer merkezlere örnek teşkil etmiştir. 2014 yılında Ege Erişkin Hemofili ve Tromboz Merkezi adını alan erişkin hemofili polikliniği EUHASS (European Haemophilia Safety and Surveillance) tarafından Avrupa Hemofili Merkezleri haritasında tanınır hale gelmiş, 2018 yılında da akredite edilmiştir.
Yine hemofili alanında ülkemizde ilk ve tek erişkin hemofili okulu (Ege Erişkin Hemofili Okulu-EHHO, www.ehho.org) kurarak hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirme bilgilendirme görevini üstlenmiştir. Nadir hastalıklar alanında var olan ihtiyacı gören Dr. Fahri Şahin, özellikle Paroksismal Noktürnal Hemoglobinüri(PNH) hastalığı ile ilgili multidisipliner bir oluşumu 2014 yılında kurmuş ve uluslararası platforma taşımıştır. (PNH Education and Study Group, PESG)(www.pesg.org).
Her yıl Ulusal düzeyde katılım olan Ege Hematoloji Onkoloji Kongresi ve uluslararası bir sempozyum olan Aegean Hematology Oncology Symposium(AHOS)’ un hem düzenleme komitesinde yer almakta hem de genel sekreterliklerini, Ulusal katılımlı Hemofili Vakalarla Eğitim Sempozyumu(HEVES)’ nun ise eş başkanlığını yapmaktadır.
Birçok idari ve akademik görevlerde yer almış olan Dr. Fahri Şahin, Ekim 2020-Ekim 2021 arasında Ege Üniversitesi Hastanesinde Başhekim yardımcılığı görevini yapmıştır.
Anemiler (Demir eksikliği, megaloblastik anemi, hemolitik anemiler, Talasemiler), Akut ve Kronik Lösemiler (AML, ALL, KML, KLL), Multipl Myelom, Hodgkin ve Non-Hodgkin Lenfoma, Myelodisplatik Sendromlar (MDS), İmmüntrombositopeni (ITP), Kronik Myeloproliferatif Hastalıklar (Esansiyel Trombositoz, Polisitemia Vera, Myelofibrozis), Kök hücre nakli yanı sıra Hemofili, Tromboz, PNH, Mastositoz, Castleman Hastalığı, Rosai Dorfman Hastalığı gibi nadir hematolojik hastalıklar alanlarında da çalışmalarını sürdüren Dr. Fahri Şahin halen çalışmalarına Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Hematoloji Bilim Dalı’nda devam etmektedir.
Doç. Dr. Hüseyin GÜNAY
Sadece Çocuk Hastalar için randevu alınmalıdır.
Çocuk Kalça problemleri
Doğumsal ortopedik problemler
Bacak Şekil bozuklukları- Eşitsizlikleri
Ayak şekil bozuklukları ( Pes ekinovarus)
Düz Tabanlık
İçe- Dışa basma
Boy Uzatma
Çocuk Kırık - Çıkıkları
Serebral Palsi ( spastisite) - Botulinum toksini uygulama
Spina bifida, Meningomyelosel